ورود و ثبت نام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش
21 اردیبهشت 1400
تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش
21 اردیبهشت 1400
آخرین مهلت ثبت نام
آخرین مهلت ارسال مقاله
تاریخ برگزاری

19 الی 21 آبان ماه 1400

برگزاری سلسله جلسات هماهنگی چهارمین همایش فناوری اطلاعات و ارتقاء سلامت

19 تیر 1400

در ادامه سلسله جلسات هماهنگی چهارمین همایش فناوری اطلاعات و ارتقاء سلامت سه شنبه مورخ 15 تیر جلسه ای با حضور رئیس همایش، دبیران اجرایی و علمی و همچنین روابط عمومی علوم پزشکی وارستگان به منظور هماهنگی برای اطلاع رسانی این همایش و جذب علاقمندان برگزار گردید

اجرایی و علمی و همچنین روابط عمومی علوم پزشکی وارستگان به منظور هماهنگی برای اطلاع رسانی این همایش و جذب علاقمندان برگزار گردید.

وز سه شنبه مورخ 15 تیر،  جلسه کمیته اجرایی چهارمین همایش فناوری اطلاعات و ارتقاء سلامت با حضور رییس همایش _دکتر جهانگیر ،دکتر مظاهری_دبیر علمی ، دکتر مقبلی _دبیر اجرایی،  ربیعی_روابط عمومی و آقای هجرتی تشکیل شد و درباره مدیریت تولید محتوا، معرفی همایش و همچنین جذب اسپانسر بحث و تبادل نظر صورت گرفت. در این جلسه مقرر شد تبلیغات محیطی در شهر مشهد  انجام شود تا علاقمندان بتوانند از این رویداد مطلع شوند، همچنین در کانال ها و صفحات اینستاگرامی سایر دانشگاه ها هم باید به گونه ای اطلاع رسانی شود که علاوه بر دانشجویان و اساتیدی که در رشته فناوری اطلاعات سلامت تحصیل میکنند، سایر دانشجویان رشته های علوم پزشکی هم بتوانند مقالات خود را به این همایش ارسال کنند.

گفتنیست چهارمین همایش فناوری اطلاعات و ارتقاء سلامت با محوریت سلامت هوشمند به میزبانی مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان 19 الی 21 آبان 1400 برگزار خواهد شد، مهلت ارسال مقالات تا 15 مرداد است و علاقمندان تا 31 شهریور فرصت دارند تا در این همایش شرکت کنند. نهایتا 19 الی 21 آبان همایش در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان برگزار خواهد شد و کلیه مقالات این کنفرانس در پایگاه سیویلیکا و نیز کنسرسیوم محتوای ملی نمایه خواهد شد و دانشجویان و اساتید با ارائه مقالات خود  در این همایش میتوانند از امتیازات علمی ارائه مقاله کنفرانس با دریافت گواهی کنفرانس استفاده نمایید.

مطالب مرتبط

پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.

پوستر همایش
تلفن ثابت

051-350-91160

نمابر