ورود و ثبت نام
کاربر گرامی در صورتی که ثبت نام نکرده اید ، با کلیک روی دکمه زیر در سایت ثبت نام نمایید . به کمک کنترل پنل خود می توانید از امکانات سایت استفاده کنید .

تاریخ های مهم
تاریخ شروع ثبت نام در همایش
21 اردیبهشت 1400
تاریخ شروع دریافت مقاله در همایش
21 اردیبهشت 1400
آخرین مهلت ثبت نام
آخرین مهلت ارسال مقاله
تاریخ برگزاری

19 الی 21 آبان ماه 1400

برگزاری جلسه کمیته های علمی و اجرایی چهارمین همایش فناوری و ارتقاء سلامت

22 خرداد 1400

جلسه کمیته های علمی و اجرایی چهارمین همایش فناوری و ارتقاء سلامت در مرکز آموزش عالی علوم پزشکی وارستگان در روز سه شنبه 18 خرداد ماه 1400 با حضور دکتر فاطمه مقبلی-دبیر اجرایی همایش، دکتر محمد رضا مظاهری-دبیر علمی همایش، امیراحسان حیدری- مسئول کمیته دانشجویی، نرگس محمد زاده-کارشناس نرم افزار علوم پزشکی وارستگان و دکتر یزدی پور برگزار گردید.

در این جلسه مسئولان اجرایی و علمی درباره ی موضوعات مختلفی درباره برگزاری همایش به بهترین نحو صحبت کردند و یکی از مواردی که درباره آن صحبت شد، آماده سازی محتوای کانال، سایت و آماده سازی تیزر های همایش بود که متقاضیان شرکت در این همایش به راحتی بتوانند از آخرین اطلاعات و اخبار مطلع شوند و مشکلی در نحوه شرکت و یا ارسال مقالات خود نداشته باشند. علاوه بر آن در مورد نحوه بررسی مقالات ارسالی و پیگیری اسپانسر ها و حامیان همایش نیز گفتگو شد.
یکی دیگر از مواردی که در این جلسه مطرح شد، دادن فراخوان جهت طراحی لوگو چهارمین همایش فناوری و ارتقاء سلامت با محوریت سلامت هوشمند بود که پس از اطلاع رسانی فراخوان، به فردی که طرح لوگو ی آن مورد پذیرش و استقبال قرار گیرد، جایزه ای نیز به عنوان بهترین طرح داده می شود.

همایش فناوری اطلاعات سلامت

مطالب مرتبط

پيام شما پس از تاييد توسط مدير سايت ، منتشر خواهد شد.

پوستر همایش
تلفن ثابت

051-350-91160

نمابر